Boikot Israellll!!~

By: Duku SuMaKeRz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jan-2009 05:21 Email | Share | | Bookmark
boikot fotopages!!~

fotopages is an israeli product, so i decide to boikot this web. I do not urge anybody to boikot this web. Its all in your hand.....


Monday, 26-Nov-2007 05:06 Email | Share | | Bookmark
hancur hatiku.....

Quote:
oh hancur hatiku... menenangkan muuuuuu... wuwuwuw..... adeh2... cilakak punye org belakang pegi hentam aku.... akibatnye bini baruku masuk kedalam ospital selama 1 bulan....... dan terpaksa aku rujuk semula janda lama ku...... sape2 nak bagi bantuan dalam bentuk tunai, cek ataupon bodykit baru secara percuma, bleh la emel aku.... tenkiu.. lebiu....




Thursday, 21-Jun-2007 04:54 Email | Share | | Bookmark
Sek@MMU peneng masok dalam Kosmo!


klik untuk view besau besau

wah.. tahniah dekat crew2 sek@mmu peneng smk bakti 2007 sbb event nih telah dimasukkan dalam bahagian akademi, selasa, 29 mei 2007!!

sile jangan dengki dgn liputan terhadap gambar aku..... hahahaha... kepada sesape yg gambarnye takde dalam tuh..... bukan salah aku ye.... aku dah antar banyak gambo, tetapi ternyata gambar aku lebih memikat kalbu dan ada comercial value.



Wednesday, 11-Apr-2007 20:24 Email | Share | | Bookmark
kad kahwin!! weeee...

Quote:
saja-saja try mengdesignkan kad kahwin. Still tgh cari tempat printing yang murah...... comment and kututkan sangat dialu-alukan. Tq




Wednesday, 28-Mar-2007 12:27 Email | Share | | Bookmark
Formula One Testing Session

Quote:
What a great day Today. Dapat pegi tengok F1 nye sesi ujian dekat Grandstand secara percuma. Best betul tapi malangnya tak bawak earplug [memang takda pon] even tissue. Saket gila telinga den akibat deruman enjen F1 tuh. Kuasa pecutan, ledakan, impak serta kelajuan maksima F1 nye kerete memang gila pawah... kalaulah di letakkan enjin ferrari tuh ke kancil aku.............

Btw... enjoy the pics la......







<ejaan ferari sepatutnya Ferrari.. aku pon x perasan. ah malas la nak ubah. Tralalala>















Quote:
All pictures had been photograped by Duku and Nabilah Nadia


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net